Páncélszekrény szállítás - páncélszekrény

Nehéz tárgyak szállítása
Tartalomhoz ugrás

Páncélszekrény szállítás

szolgáltatások
Páncélszekrények szállítása

Természetesen a túlsúlyos tárgyak között rengeteg páncélszekrénnyel találkozunk. Széfek mozgatásával, szállításával kapcsolatban napi szinten keresnek minket ügyfeleink.
Ilyenkor mindig kérjük, hogy fényképet küldjenek a páncélszekrényről és a mozgatási útvonalról, ha lehetséges. Ezek alapján általában ki tudjuk választani a szükséges eszközöket és előre meg tudjuk tervezni a kivitelezést. Sajnos csak az újabb páncélszekrényekben van általában adattábla, így ezek súlyát sokszor nagyon nehéz behatárolni.
Azonban, ha lehetséges kérjenek egy ingyenes helyszíni munkafelmérést, így nem érheti semmilyen meglepetés a szállító csapatot.

Rendelkezünk minden szükséges eszközzel, ami egy páncélszekrény szállításához szükséges. Gyakran használunk lépcsőjáró gépet, ezzel kb. 550 kilogrammig tudunk szállítani, ideális lépcső és lépcsőház esetén. Kézi erővel, gurtnival is dolgozunk, ha szükséges. Vannak nehezebb páncélszekrények is amelyeket lépcsőn kell szállítani. Ilyenkor útat építünk és egy speciális kocsi és csőrlő vagy vonszoló segítségével oldjuk meg a feladatot.
nehéz tárgyak professzionális szállítása
Páncélszekrény és gépszállítás 15 év tapasztalattal
Vissza a tartalomhoz