Épületgépészeti eszközök szállítása - páncélszekrény

Nehéz tárgyak szállítása
Tartalomhoz ugrás

Épületgépészeti eszközök szállítása

szolgáltatások
130-150 kg súly felett túlsúlyos tárgyakról beszélünk. Nagyon sok esetben ezeket a tárgyakat szűk helyekre, pincébe vagy tetőtérbe kell eljuttatni. Ezekre a problémákra is megoldást kínálunk, profi csapatunkkal a lehető legbiztonságosabb megoldásra törekszünk.

  • Kazánok szállítása

A kazánokat és a kiegészítő alkatrészeit nem csak a fővárosban szállítjuk, hanem Budapest agglomerációjában is, továbbá (megbeszélés szerint) az ország egész területén. Amennyiben a kazán rendeltetési helye nehezen megközelíthető, akkor sincs ok az aggodalomra, mert felkészült szakembereink az adott problémákat áthidalva oldják meg a rájuk bízott feladatot.
Megbízás előtt kérjük adja meg a kazán pontos típusát és gyártóját, mert csak ezen adatok ismeretében tudunk árajánlatot adni.
Egy kazán súlya 100-600 kg közöttire tehető, emiatt fontos számunkra a készülék adatainak (súly, szélesség, magasság stb.) ismerete.
Kazánszállítás a hét minden napján!
  • klíma egységek szállítása, mozgatása
  • puffer tartályok szállítása

Gázkazánok és vegyes tüzelésű kazánok házhozszállítása, az épületen belüli elhelyezése és a hozzávaló puffertartályok kiszállítása sérülésmentesen, garanciával.
Nagyon sokszor keresnek meg minket kivitelező cégek, kültéri egységek, folyadékhűtők, légkezelő berendezések mozgatásával kapcsolatban. Ezeket a berendezéseket általában épületek tetejére helyezik el. Sok esetben a daruzás nem megoldható, így kézi erővel lépcsőházon keresztül, vagy a helyszínen kiépített emelőberendezés segítségével oldjuk meg a nehéz tárgyak mozgatását.


Nagy méretű. nehéz tartályok szállítását, mozgatását is vállaljuk. Ezeket, akár lépcsőházon keresztül is felvisszük a tetőtéri hőközpontba, vagy szűk, meredek lépcsőn pincébe, alagsorba.

Folyadékhűtő kihelyezése egy belvárosi ház tetejére
nehéz tárgyak professzionális szállítása
Páncélszekrény és gépszállítás 15 év tapasztalattal
Vissza a tartalomhoz